Caserola de carne de vită și cartofi cremoși

Caserola de carne de vită și cartofi cremoși cu aragaz lent este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 625 calorii. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, fasole, cartofi maro hash și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola de carne de vită și cartofi cremoși, Slow-Aragaz Cremos Carne De Vită Dip, și Aragaz Lent Stroganoff Cremos De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă supa, laptele, piperul și jumătate din ceapă.
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Strat cartofi și fasole verde în aragaz. Se acoperă cu amestec de carne de vită; se întinde uniform.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore. Se acoperă cu ceapa rămasă înainte de servire.