Caserola de brânză și cartofi
Caserola de brânză și cartofi este o fără gluten rețetă cu 2 porții. Acest hor d ' oeuvre are 487 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, praf de usturoi, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 41%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Cartofi Cu Brânză, Caserola Cu Brânză De Cartofi, și 3 Caserola De Cartofi Cu Brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați cartofii, smântâna, laptele și praful de usturoi; se amestecă bine. Puneți jumătate într-un 1-qt uns. vas de copt.
Strat cu jumătate din ceapă și brânză. Repetați straturile.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 30-35 minute sau pana se topeste branza.