Crab Brunch caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $1.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 261 calorii. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, crutoane condimentate, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Brânză & Crab Brunch Coace, Brunch de duminică: prăjituri de Crab cu maioneză de lămâie, și Caserola De Brunch.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.