Caserola De Brunch Cu Crab

Caserola De Brunch Cu Crab
Crab Brunch caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $1.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 261 calorii. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, crutoane condimentate, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Brânză & Crab Brunch Coace, Brunch de duminică: prăjituri de Crab cu maioneză de lămâie, și Caserola De Brunch.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista