Caserola de Broccoli a lui Peggy
Caserola de Broccoli Peggy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 730 calorii, 21g de proteine, și 56G de grăsime. Dacă aveți la îndemână broccoli, cremă de brânză, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Mătușa Peggy Potpourri, Peggy Hill ' s Frito Pie, și Fasole albă și rozmarin Dip de Peggy K pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți o caserolă de 2 litri cu spray de gătit.
Puneți broccoli congelat într-o cratiță mare și acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Când apa a fiert și broccoli nu mai este înghețat, scurgeți-l într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
În timp ce așteptați ca broccoli să fiarbă, bateți crema de brânză și ouăle într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați supa condensată, sosul de fermă, smântâna, maioneza, ceapa și făina; se amestecă bine. Se amestecă broccoli scurs împreună cu brânza Cheddar până se amestecă uniform.
Se toarnă în vasul de copt pregătit. Aruncați amestecul de umplutură uscată cu untul topit și întindeți uniform pe partea superioară a caserolei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul este bulbuc, iar blatul este maro auriu, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.