Caserola De Ardei Umpluta Cu Carne
Caserola de ardei umplută cu carne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 592 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 224 de fani. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, roșii, cârnați măcinați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Caserola De Ardei Umpluta, Caserola De Ardei Umpluta, și Caserola De Ardei Umpluta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ardeii grași verzi, ceapa și usturoiul în untul fierbinte până când legumele sunt ușor moi, 2 minute. Amestecați cârnații și carnea de vită măcinată în amestecul de ardei gras; gătiți până când carnea este sfărâmicioasă și rumenită, amestecând des, 10 până la 12 minute.
Scurgeți grăsimea. Condimentează amestecul cu sare, piper negru, oregano și praf de usturoi.
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe, orezul, pasta de roșii și sosul Worcestershire în amestecul de carne și se aduce la foc mic; gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul într-un vas mare de copt.
Bateti supa de rosii cu apa intr-un bol pana se omogenizeaza; se toarnă supa peste amestecul de carne.
Întindeți brânza Cheddar peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este încălzită și brânza Cheddar este rumenită și barbotată, aproximativ 30 de minute.