Caserola de șuncă și orez sălbatic este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 417 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, muștar, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola de orez sălbatic și șuncă, Salată De Șuncă De Orez Sălbatic, și Salată De Șuncă De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orez sălbatic; acoperiți și reduceți focul la mediu-mic. Se fierbe timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
3
Se amestecă orezul cu bob lung în orez sălbatic. Continuați să fierbeți până când lichidul este absorbit, amestecând ocazional, încă aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob Lung
Orez Sălbatic
4
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile, ceapa, morcovii, ardeiul verde si usturoiul pana se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
Ulei De Măsline
Morcov
Usturoi
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Amestecați vinul alb, sosul de soia, muștarul uscat și pudra de curry în legume. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Se fierbe până se reduce lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Pudră De Muștar
Legume
Vin Alb
Sos De Soia
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Combinați șunca, crema de supă de ciuperci și orezul fiert cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Orez Fiert
Legume
șuncă
8
Transferați amestecul într-un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul este bulbuc, aproximativ 30 de minute.