Caserola cu tăiței de ton Sunny ' s
Nevoie de o felul principal pescatarian? Caserola cu tăiței de ton Sunny ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 728 calorii, 35g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ceapă, bulion de pui, pungă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Caserola cu tăiței de ton Sunny ' s, Caserola Cu Tăiței De Ton, și Caserola Cu Tăiței De Ton.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru caserolă: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas rezistent la cuptor de 13 x 9 inci sau un vas de lasagna și puneți - l deoparte.
Gatiti taiteii de ou in apa clocotita sarata conform instructiunilor pachetului pentru al dente, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și așezați imediat tăiței într-un castron mare umplut cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Odată răcit, scurgeți și apoi turnați pastele într-un castron mare cu tonul, mazărea și ambele brânzeturi. Aruncați pentru a combina.
Într-o tigaie mare cu laturile drepte, adăugați cele 2 linguri de unt, uleiul de măsline, ceapa și cimbru. Se condimentează cu un strop de sare și piper și se gătește la foc mediu până când ceapa este fragedă și translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și gătiți ușor până se înmoaie și se întunecă, încă aproximativ 5 minute.
Adăugați sosul Worcestershire și hreanul, apoi presărați făina peste întreaga tigaie. Amestecați pentru a ajuta făina să se înmoaie în legume și gătiți încă un minut pentru a pierde gustul făinii. Ridicați focul la mediu-mare și adăugați bulionul de pui. Gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute, apoi amestecati incet smantana grea. Se fierbe la foc mic până când crema se îngroașă ușor, încă aproximativ 4 minute. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Se toarnă sosul de ciuperci peste tăiței pregătiți în vasul mare și se amestecă rapid pentru a se combina. Se toarnă imediat în vasul pregătit.
Pentru topping: într-un castron mic, combinați pesmetul și uleiul de măsline. Se condimentează cu un strop de sare și o măcinare sau două de piper. Se amestecă până când firimiturile absorb uniform uleiul.
Presărați amestecul de pesmet uniform peste partea superioară a vasului și puneți-l, neacoperit, în cuptor până când părțile laterale sunt bulbucate și blatul este maro auriu, aproximativ 35 de minute.
Lăsați-l să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.