Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Ciuperci

Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Ciuperci
Caserola cu tăiței de ton cu ciuperci este o pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 601 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți mazăre, tăiței de ou, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Caserolă Delicioasă Cu Tăiței De Ton-Ciuperci, Caserola cu tăiței de ton K, și Caserola Cu Tăiței De Ton.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Într-un bol de amestecare combinați supa, laptele și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Se toarnă o cantitate mică de amestec într-un vas de copt de 9x13 inch; suficient pentru a acoperi doar fundul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Puneți tăiței fierți, tonul în fulgi, mazărea, morcovii și cartofii până când s-au epuizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
CartofiCartofi
MorcovMorcov
MazăreMazăre
TonTon
7
Se toarnă amestecul de supă rămas peste straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
8
Se presară sare, piper și boia. Înveliți ușor întreaga caserolă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
SareSare
9
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista