Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Brânză

Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Brânză
Caserola cu tăiței de ton cu brânză este o pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Persoana 21 a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați land o deli brânză americană, ardei gras, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Brânză, Caserola Cu Tăiței De Ton Ușor De Brânză, și Caserola de tăiței de ton cu brânză condimentată Old Bay cu Topping de pâine prăjită cu unt.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista