Caserola Cu Tăiței De Ton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu tăiței de ton. O porție conține 618 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cheddar, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola Cu Tăiței De Ton 2.0, Caserola Cu Tăiței De Ton, și Cea Mai Bună Caserolă Cu Tăiței De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°; ungeți un vas de copt de 11 pe 7 inci.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Bateți în făină, 2 minute.
Bateți laptele și bulionul. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul devine gros si neted, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Gatiti taiteii timp de 5 minute.
Scurgere; reveniți la oală. Se amestecă sosul, tonul și mazărea.
Se întinde uniform în vasul de copt.
Se amestecă firimiturile de pâine și brânza; se presară peste vasul de copt.
Coaceți 20 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.