Caserola Cu Tăiței De Pui I
Caserola cu tăiței de pui s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 531 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, tăiței de ou, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola Cu Tăiței De Pui, Caserola Cu Tăiței De Pui, și Caserola Cu Tăiței De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală mare cu apă fierbinte. Gatiti pana nu mai roz in centru, aproximativ 12 minute.
Se scoate din oală și se lasă deoparte. Aduceți apa de gătit a puiului la fiert și gătiți pastele în ea.
Tăiați puiul în bucăți mici și amestecați cu tăiței.
Într-un castron separat, amestecați supa de ciuperci, supa de pui și smântâna. Se condimentează cu sare și piper. Amestecați ușor împreună amestecul de supă cremă cu amestecul de pui.
Așezați într-un vas de copt de 2 litri.
Topiți untul într-o cratiță mică și scoateți-l de pe foc. Se amestecă biscuiții sfărâmați. Caserola de sus cu biscuiții cu unt.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 30 de minute, până când se încălzește și se rumenesc deasupra.