Caserola Cu Tigaie Mexicană

Caserola de tigaie mexicană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 270 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, conserve de roșii, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Tigaie Mexicană, Caserola Cu Tigaie Mexicană, și Caserolă De Tigaie Mexicană Cu Brânză.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați carne de vită; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Scurgeți și reveniți la tigaie. Se amestecă pudra de chili, chimenul și sarea.
Adăugați orez, roșii și fasole; gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.
Se presară cu brânză; acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea 1 minut sau până se topește brânza.