Caserola cu Tamale
Tamale Casserole este un aperitiv fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 396 de calorii . Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mexicane. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, ceapă, tamales și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu tamale picant cu două fasole , Caserolă cu ziti la cuptor și Caserolă cu carne de vită și prune .
Instrucțiuni
Tăiați tamalele în 3/4 inci. felii.
Puneți într-o bucată de 1 litri unsă. vas de copt. Acoperiți cu jumătate de chili și ceapă.
Se presară cu 1/3 cană chipsuri de porumb și brânză mărunțită. Acoperiți cu chili și ceapă rămase.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30 de minute. Descoperi; se presară cu chipsurile de porumb rămase. Aranjați feliile de brânză deasupra.
Coaceți încă 5-10 minute sau până când chipsurile sunt crocante și brânza este topită.