Caserola Cu Taco De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați caserola cu Taco de pui. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.55 pe portie. Acest fel principal are 794 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Este perfect pentru Toamna. 69 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole, frunze de coriandru, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Caserola Taco De Pui Ww 4, Caserola Cu Taco De Pui, și Caserola Cu Taco De Pui Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 13x9x2 inci. Se amestecă puiul, supa, smântâna, roșiile și ardeii iute verzi, fasolea și amestecul de condimente într-un castron mare.
Puneți jumătate din amestecul de pui, 3 căni de chipsuri de tortilla și jumătate de brânză în vasul de copt.
Strat cu amestecul de pui rămas și chipsuri de tortilla. Acoperiți vasul de copt.
Coaceți timp de 30 de minute. Descoperiți vasul de copt.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când este fierbinte și clocotește și brânza este topită.
Presărați Roșia tocată, ceapa verde și coriandru înainte de servire, dacă doriți.