Caserola Cu Spanac Gruyere
Gruyere spanac caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 298 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare și piper, făină, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Încercați Caserola Cu Spanac Gruyere, Quiche Cu Spanac Și Gruyere, și Sufleu De Spanac Și Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați spanacul peste apă clocotită într-o oală prevăzută cu un coș cu aburi și aburiți 2 până la 3 minute, până se ofilesc.
Scoateți spanacul într-o strecurătoare și răciți-l cu apă rece. Odată răcit la atingere, stoarceți cât mai multă umiditate din spanac.
Într-o cratiță, începeți să faceți un sos alb încălzind 1/4 cană de unt la foc mediu. Odată topit, amestecați făina și gătiți timp de un minut. Apoi adăugați jumătate din lapte și amestecați. Odată încorporat, adăugați restul de lapte, nucșoara și sare și piper după gust. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți la minim și lăsați să fiarbă timp de opt până la zece minute, amestecând frecvent până când sosul s-a îngroșat.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Se toacă spanacul răcit și se întinde uniform într-un vas de copt ușor unt, puțin adânc.
Așezați mici bucăți de unt rămas deasupra spanacului. Condimentează ușor cu sare, piper și boia.
Se toarnă sos alb peste spanac.
Presărați brânza Gruyere uniform deasupra.
Se introduce la cuptor sub broiler timp de zece minute sau până când blatul se rumeneste.