Caserola cu spanac cu Cod și cremă

Caserola cu spanac cu Cod și cremă
Caserola de spanac cu Cod și cremă este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 329 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, file de eglefin, pesmet japonez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola Cu Spanac Cu Cremă, Caserola Cu Spanac Cu Cremă, și Caserola Cu Spanac Cu Cremă.

Instrucțiuni

1
Gatiti spanacul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
3
Scurgeți spanacul în colander; stoarceți cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Transferați spanacul pe o tăietură și tocați cu un cuțit mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați șalotă; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Adăugați smântână și aduceți la fierbere. Se amestecă spanacul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și nucșoară. Gatiti 5 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul s-a ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Condimentați codul cu 1/2 linguriță rămasă fiecare de sare și piper și puneți-l într-un vas de copt ușor de 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Întindeți spanacul cremă peste file pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Ardei ArbolArdei Arbol
10
Combinați pesmetul și brânza până se omogenizează bine; se presară deasupra fileului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Coaceți la 400 timp de 28 până la 30 de minute sau până când peștele este doar opac în partea cea mai groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Tăiați în 6 porții și transferați-le în farfurii, lingând orice spanac cremă și sucuri de pe părțile laterale ale vasului peste porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
13
Serviți imediat.
14
Bazele caserolei: vasele din sticlă și ceramică (faianță) funcționează cel mai bine pentru gătitul caserolei, deoarece se încălzesc rapid și uniform. Dacă înlocuiți o tigaie metalică, caserola se gătește de obicei mai încet, deci poate fi necesar să creșteți temperatura cuptorului cu 25 pentru a compensa.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
15
Începeți întotdeauna cu cele mai proaspete fructe de mare disponibile și uscați-le. Dacă utilizați fripturi sau fileuri individuale, selectați bucăți care au o grosime de cel puțin 1 inch. Dacă un singur file dintr-un pește mare se îngustează până la un capăt subțire, pliați capătul subțire sub pentru a ajuta fileul să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
16
Dacă fileul din caserolă este gros, lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți celelalte ingrediente pentru vas. Se va găti mai repede.
17
Fileurile sau fripturile groase, mai ales dacă sunt acoperite cu un sos sau topping, pot dura între 12 și 15 minute de coacere pe inch. Pentru a verifica coacerea, tăiați fileul în partea cea mai groasă pentru a vedea dacă este opac în interior și se desprinde cu puțină rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
18
Rețetele de caserole care solicită fructe de mare sau pește complet sau parțial gătite au nevoie doar de suficient timp în cuptor pentru a se încălzi, așa că un termometru cu citire instantanee este util. Dacă mijlocul caserolei înregistrează 160, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
19
Dacă faceți o caserolă cu fructe de mare fierte care se adaugă la un sos, încălziți sosul separat, amestecați pește rece și gătit și apoi asamblați vasul. Acest lucru va accelera timpul în cuptor și va împiedica dezintegrarea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
20
Nu gătiți pește Până când nu se fulgi ușor - până în acel moment, peștele a renunțat la toate sucurile sale, făcându-l uscat și lăsând multă apă în vas. Dacă se întâmplă acest lucru, puneți sucurile înapoi peste pește atunci când serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
21
Amintiți-vă, caserola va continua să gătească odată ce a fost scoasă din cuptor, deci este mai bine să o scoateți mai devreme decât mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista