Caserola Cu Rulouri De Varză

Caserola Cu Rulouri De Varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu rulouri de varză. O porție conține 308 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,34 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de varză, ceapă, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1463 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Încercați Varza Roll caserola-sarmale poate lua timp pentru a face, de ce sacrifice că aroma, Caserola Cu Rulouri De Varză, și Caserola Cu Rulouri De Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Într-o tigaie mare, carne de vită maro în ulei la foc mediu mare până când roșeața dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți grăsimea.
4
Într-un bol mare de amestecare combinați ceapa, sosul de roșii, varza, orezul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați carne și amestecați toate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Se toarnă bulionul peste amestecul de carne și se coace în cuptorul preîncălzit, acoperit, timp de 1 oră. Se amestecă, se înlocuiește capacul și se coace încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Revista