Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, caserola de legume de pui ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 87 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție conține 251 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cremă condensată de supă de pui, lapte, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caserola de paste cu pui și legume, Caserola De Orez Cu Pui Vegetal, și Caserola de paste cu pui și legume.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați supa, laptele, cimbru, sare și piper. Se amestecă puiul, porumbul, fasolea și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi
Ambalați Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
6 Cartofi Mari, Decojiți și Tăiați în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
3
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 15 minute sau până se încălzește.