Caserola cu haina lui Jacob
Caserola hainei lui Jacob este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 629 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, morcovi, porumb de miez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Conopida într-o haină (îmbrăcată), Shuba (Salată De Blană), și Tocană de linte a lui Jacob.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie mare la foc mediu, sotati carnea de vită și ceapa timp de 5 până la 10 minute, sau până când carnea se rumeneste.
Scurgeți excesul de grăsime și așezați acest amestec în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Puneți fasolea verde, morcovii, porumbul și mazărea peste amestecul de vită.
Așezați brânza peste legume.
Pregătiți cartofii conform instrucțiunilor pachetului, dar adăugați puțin lapte sau apă în plus pentru a-l face puțin curgător. Acoperiți întreaga caserolă cu cartofii.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 oră sau până când cartofii devin ușor cruste și părțile laterale ale vasului sunt bulbucate.