Caserola Cu Cârnați Și Ouă

Cârnați-caserola de ou necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta funcționează bine ca un curs principal prietenos buget pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pâine, înlocuitor de ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 36%. Încercați Caserola De Ouă Mexicană, Caserola de cârnați – orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, și Caserola De Ouă Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți cuburi de pâine într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit; deoparte.
Gătiti cârnații la foc mediu până se rumenesc, amestecând până se sfărâmă.
Scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Presărați cârnați peste cuburi de pâine.
Combinați înlocuitorul de ou și ingredientele rămase; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de ouă peste cârnați. Acoperiți și răciți 8 ore.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 50 de minute sau până când este setat.
Sfat: această caserolă consistentă este excelentă pentru un meniu de brunch.
Serviți-l cu crupe de usturoi-brânză Zippy, salată de fructe proaspete și Sorbitori de roșii picante.