Caserola cu cârnați și ouă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu cârnați și ouă. Această rețetă servește 10 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 243 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână zară, pâine cu aluat, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola Mexicană Cu Ouă, Caserola de cârnați-orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, și Caserola Cu Ouă Și Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați pâinea în 2 vase de copt pătrate de 8 inci ușor unse sau 1 vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Se acoperă uniform cu cârnați.
Bateți împreună 2 1/2 căni de lapte, ouă și muștar dijon.
Se toarnă uniform peste amestecul de pâine.
Bateți împreună Zara și crema de supă de ciuperci. Lingură peste amestecul de pâine; se presară cu brânză Cheddar.
Așezați caserola pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când caserola este setată.
Notă: o caserolă necoaptă poate fi acoperită cu folie de plastic, apoi folie și înghețată până la 1 lună. Decongelați peste noapte la frigider.
Coaceți conform instrucțiunilor.