Caserola cu cârnați și brânză

Caserola cu cârnați și brânză
Cârnați și brânză crupe caserola este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 518 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 255 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Caserola cu cârnați și brânză, Cârnați și brânză crupe caserola (Makeover), și Caserola cu cârnați și brânză de Ziua Mamei.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați caserola superficială de 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnații la foc mediu 7 până la 9 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere. Se amestecă încet în grâu; reduceți căldura. Acoperiți și gătiți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă 1 cană de brânză și unt până se topește. Se amestecă ouăle, laptele și cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se toarnă amestecul de grâu în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
5
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Coaceți caserola descoperită 25 până la 30 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista