Caserola Cu Cârnați De Vinete

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu cârnați de vinete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 596 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați în vrac, brânză mozzarella parțial degresată, brânză ricotta din carton și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola Cu Cârnați Și Brânză De Vinete, Caserola italiană cu cârnați și vinete, și Carne De Curcan Și Caserolă De Vinete Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; scurgeți. Puneți cârnații deoparte.
În aceeași tigaie, sotează vinetele și ceapa în ulei.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, sarea, busuiocul și ardeiul; se fierbe, parțial acoperit, timp de 15 minute.
Scurgeți pastele; se amestecă în amestecul de vinete.
Întindeți jumătate din amestecul de cârnați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se întinde cu brânză ricotta. Se acoperă cu jumătate din brânză și amestecul de cârnați rămas.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute. Descoperi; se presara cu restul de brânză.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.