Caserola cu cârnați afumați este o fără gluten felul principal. O porție conține 429 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,64 USD pe porție. Un amestec de cârnați, porumb, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până porumb ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Încercați Caserola De Cârnați Polonezi Afumați, Caserola de Tortilla cu cârnați afumați, și Caserola De Spaghete Cu Cârnați Afumați La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți o oală cu apă la fiert; gătiți mazărea în apa clocotită până la fiert, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgere.
4
Amestecați mazărea, cârnații, porumbul, sosul de chili, ceapa, busuiocul, ardeiul negru și 1 3/4 cană brânză Cheddar împreună într-o farfurie de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Piper Negru
Sos De Chili
Cârnați
Busuioc
Ceapă
Porumb
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Presărați restul de 1/4 cană de brânză Cheddar peste caserolă și coaceți până când brânza se topește, încă aproximativ 5 minute.