Caserola cu crupe și cârnați
Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola cu crupe și cârnați ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 240 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, piper, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola cu cârnați și crupe, Crupe și cârnați caserola, și Caserola cu cârnați, piper și grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Se scurge și se lasă deoparte.
Combinați laptele și apa într-o cratiță; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă crupe; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 7 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Combinați amestecul de grâu, cârnați, brânză, pătrunjel, sare, usturoi și ardei într-un castron mare; pune deoparte.
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor o pătrime din albușurile de ou în amestecul de grâu; îndoiți ușor albușurile rămase. Se amestecă amestecul într-o caserolă de 1 1/2 litru acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor.
Puneți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Se adaugă ardeiul gras și se fierbe 4 minute sau până se înmoaie; se servește cald cu grâu.