Caserola cu brânză și ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu brânză și ouă. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 231 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crutoane condimentate, ouă, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Caserola Mexicană Cu Ouă, Bacon și ou Mac și brânză, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Așezați crutoanele într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Bateți împreună ouăle și următoarele 5 ingrediente; se amestecă brânza.
Se toarnă peste crutoane. Acoperiți și răciți 8 ore, amestecând o dată.
Descoperiți caserola și amestecați.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când este setat.