Caserola Cu Brânză
Caserola brânză durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 19g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de supă de roșii condensată, smântână, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Paste Cu Brânză, Caserola De Pui Cheesy, și Caserola Cu Ouă Brânză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, carne de vită maro; scurgere.
Adăugați supă, sare și piper; se fierbe timp de 5 minute.
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, smântâna, ceapa verde și tăiței.
Strat amestec de tăiței alternativ cu sos de carne într-un 2-qt uns. vas de copt.
Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 25 de minute.
Se presară cu brânză; reveniți la cuptor timp de 5-10 minute sau până când brânza se topește.