Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola crocantă de conopidă. O porție conține 372 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, unt, conopidă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Crocantă De Conopidă Sudică, Salată Crocantă De Conopidă, și Salată Crocantă De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați suportul cuptorului la mijloc și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se toarnă 1/2 cană de apă în fundul unei oale prevăzute cu un abur de legume. Acoperiți și puneți la foc mediu. Odată ce apa fierbe, aruncați flori în abur, acoperiți și aburiți până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se ia de pe foc.
4
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei caserole mici și aranjați floretele într-un strat în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
5
Adăugați untul într-o cratiță mică și grea și topiți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Adăugați șalotă și gătiți până se rumenesc ușor, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Bateți în făină, piper, nucșoară și chimen. Continuați să gătiți, amestecând constant, până se rumenesc PAL, aproximativ 3 minute. Bateți încet laptele și smântâna grea și gătiți, amestecând continuu, până când sosul fierbe și acoperă spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de pecorino. Condimentează după gust cu sare, apoi toarnă sosul peste conopidă în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Pecorino
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
9
Într-un castron mic combinați firimiturile de pâine, untul topit și pecorino rămas. Se amestecă bine și se presară deasupra floretelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pecorino
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Se presară pătrunjel și se servește imediat sau, alternativ, se presară cu mai multă brânză și se fierbe scurt pentru un topping mai întunecat și mai clar.