Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola crocantă de conopidă. O porție conține 372 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, unt, conopidă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Crocantă De Conopidă Sudică, Salată Crocantă De Conopidă, și Salată Crocantă De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați suportul cuptorului la mijloc și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă 1/2 cană de apă în fundul unei oale prevăzute cu un abur de legume. Acoperiți și puneți la foc mediu. Odată ce apa fierbe, aruncați flori în abur, acoperiți și aburiți până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se ia de pe foc.
4
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei caserole mici și aranjați floretele într-un strat în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
5
Adăugați untul într-o cratiță mică și grea și topiți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați șalotă și gătiți până se rumenesc ușor, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
7
Bateți în făină, piper, nucșoară și chimen. Continuați să gătiți, amestecând constant, până se rumenesc PAL, aproximativ 3 minute. Bateți încet laptele și smântâna grea și gătiți, amestecând continuu, până când sosul fierbe și acoperă spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de pecorino. Condimentează după gust cu sare, apoi toarnă sosul peste conopidă în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Pecorino
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
9
Într-un castron mic combinați firimiturile de pâine, untul topit și pecorino rămas. Se amestecă bine și se presară deasupra floretelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pecorino
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se presară pătrunjel și se servește imediat sau, alternativ, se presară cu mai multă brânză și se fierbe scurt pentru un topping mai întunecat și mai clar.