Caserola Crocantă De Conopidă

Caserola Crocantă De Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola crocantă de conopidă. O porție conține 372 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, unt, conopidă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Crocantă De Conopidă Sudică, Salată Crocantă De Conopidă, și Salată Crocantă De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați suportul cuptorului la mijloc și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă 1/2 cană de apă în fundul unei oale prevăzute cu un abur de legume. Acoperiți și puneți la foc mediu. Odată ce apa fierbe, aruncați flori în abur, acoperiți și aburiți până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se ia de pe foc.
4
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei caserole mici și aranjați floretele într-un strat în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Adăugați untul într-o cratiță mică și grea și topiți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați șalotă și gătiți până se rumenesc ușor, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Bateți în făină, piper, nucșoară și chimen. Continuați să gătiți, amestecând constant, până se rumenesc PAL, aproximativ 3 minute. Bateți încet laptele și smântâna grea și gătiți, amestecând continuu, până când sosul fierbe și acoperă spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de pecorino. Condimentează după gust cu sare, apoi toarnă sosul peste conopidă în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
PecorinoPecorino
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
9
Într-un castron mic combinați firimiturile de pâine, untul topit și pecorino rămas. Se amestecă bine și se presară deasupra floretelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
PecorinoPecorino
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se presară pătrunjel și se servește imediat sau, alternativ, se presară cu mai multă brânză și se fierbe scurt pentru un topping mai întunecat și mai clar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista