Caserola cremoasă de fasole verde este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 428 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați smântână, amestec de brânză, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Usturoi-Caserolă De Fasole Verde, Lightened-Up Cremă De Fasole Verde Caserola, și Cremă Vegană Cremă De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți supa și crema de brânză până se amestecă. Se amestecă fasolea verde, 4 linguri de brânză, 4 linguri de ceapă și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un vas de copt cu 3 căni acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară cu brânză rămasă și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se coace, neacoperit, la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până se topește bulbucul și brânza.