Caserola Bavareză
Caserola bavareză necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și whole 30 are 481 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 3,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, sare, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caise Bavareze, Covrigi Bavarezi, și Peach Bavarian.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când este aproape fraged.
Se scurge; când este suficient de rece pentru a se manipula, se taie în 1/4-in. felii.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Folosind o lingură cu fante, scoateți pe prosoape de hârtie. În picături, cotlete de porc maro pe ambele părți.
Scoateți cotletele; scurgeți, rezervând 1 lingură de picături.
Se sotează ceapa în picături până se înmoaie. Se amestecă varza murată și slănina; gatiti 3-4 minute.
Se amestecă amestecul de varză murată într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Strat cu cotlet de porc, felii de cartofi și roșii.
Se presară cu semințe de chimen, sare și piper. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 40-45 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.