Casant Torte

Casant Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte fragile. Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Migdale Fragile Torte, Cafea-Migdale Fragile Torte, și Patru Nuci Fragile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2
Așezați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă. Se incalzeste cuptorul la 325 sec.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4
Bateți gălbenușurile de ou, apa, sucul de lămâie și vanilia; se adaugă la amestecul de făină. Bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până se formează vârfuri moi; pliați în aluat. Spoon într-un 10-in unsuros. tub tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Coaceți 50-60 de minute sau până când izvoarele de sus se întorc atunci când sunt atinse. Răsturnați imediat tigaia; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pentru topping, ungeți un 15x10x1-in. pan. Într-o cratiță grea, combinați zahărul, siropul de porumb, apa și granulele de cafea. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti, fara agitare, pana cand un termometru cu bomboane citeste 300 de kilograme (etapa hard-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu. Se toarnă imediat în tava pregătită. Întindeți fragil în tigaie cu două furci; rece. Rupeți în bucăți. Într-un castron mare, bateți crema până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
11
Desfaceți tortul; tăiați orizontal în patru straturi.
12
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu 1/2 cană frișcă. Repetați straturile de două ori; sus cu stratul rămas. Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu crema rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
13
Se presară cu fragil.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista