Casa Parker Rolls

Casa Parker Rolls
Parker Casa Rolls este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 79 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, sare kosher, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare sunt Casa Parker Rolls, Casa Parker Rolls, și Casa Parker Rolls.

Instrucțiuni

1
Bateți 1 plicdrojdie uscată activă și1 / 4 cană de apă caldă(110 buc.F-115 buc. F) într-un castron mic;lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie UscatăDrojdie Uscată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți 1 cană de lapte întreg într-o cratiță mică la foc mediu până când este doar cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Combinați 1/4 cană de scurtare a legumelor, 3 linguri de zahăr și 1 1/2 lingurițe de sare kosher într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
ScurtareaScurtarea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați lapte cald; bateți pentru a amesteca,rupând scurtarea în aglomerări mici (s-ar putea să nu se topească complet).
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți în amestec de drojdieși 1 cameră-temperaturăou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați 3 1/2 căni de făină universală; se amestecăvigoare cu o lingură de lemn până se formează aluatul.Frământați aluatul cu mâinile ușor înflorite pe o suprafață ușor înflorită până lanetedă, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Transferați într-un vas ușor uleiat; întoarceți-vă la strat.Acoperiți ușor cu plasticînfășurați.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați să stea la temperatura camerei până când se dublează, aproximativ 1 1/2 ore.
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți 1/4 cană de unt nesărat într-o cratiță mică.Periați ușor vasul de copt a13x9"cu unt topit.Puneți aluatul în jos; împărțiți în 4 bucăți egale.Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, întindeți-vă pe o suprafață ușor înflorită într-un dreptunghi de 12x6".
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
10
Tăiați longitudinal în trei benzi late de 2"; Tăiați fiecare transversal în trei dreptunghiuri de 4x2".
11
Periați jumătate din fiecare (aproximativ 2x2")cu unt topit; partea îndoită peste,permițând o depășire de 1/4".
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
12
Așezați plat în 1 colț de mâncare, margine pliată împotriva părții scurte a vasului.
13
Adăugați rulouri rămase, șindrilepentru a forma 1 rând lung. Repetațicu aluatul rămaspentru 4 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
14
Periați cu unt topit,acoperiți slab cu plastic și răciți timp de 30 de minute sau până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
15
Coaceți rulouri până la aurși umflat, 25-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Ungeți cu unt; stropițisare de mare fulgioasă (cum ar fimaldon) peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
17
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista