Casa Muștar Dijon
Casa Dijon muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 250 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr din trestie, semințe de muștar, pulbere de xantan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 120 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar, Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șobolani și muștar, și Muștar Dijon Din Cereale Integrale.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți semințele de muștar într-un recipient etanșabil și umpleți cu apă filtrată la 2 inci deasupra semințelor de muștar.
Lăsați semințele să se înmoaie și să se îngroape la frigider cel puțin 3 zile.
Se strecoară lichidul și se clătește sub apă rece într-un filtru de plasă. Semințele vor avea o textură de ou de pește; exact asta îți dorești.
Se amestecă semințele de muștar, oțetul, vinul, 2 1/2 linguri de sare, praful de usturoi și zahărul împreună într-un castron mare. Folosiți un blender pentru a amesteca muștarul, dar numai aproximativ o ceașcă la un moment dat timp de aproximativ 20 până la 30 de secunde de fiecare dată (pentru a obține un piure bun, precum și pentru a salva motorul blenderului). Acest prim piure nu va face ca semințele să se descompună mult, iar rezultatul va fi un muștar grosier, care va trebui să stea încă o zi pentru a se înmuia. Amestecați muștarul din nou a doua zi și lăsați-l să stea din nou pentru o altă zi. Pe al treilea amestec, ar trebui să găsiți că este gata de utilizare, deși puteți amesteca de câte ori doriți să obțineți textura dorită. Pentru aventuros, adăugați pulberea de xantan, dacă doriți, pentru a crește echilibrul textural. Gustați și reglați sarea după cum este necesar pentru a echilibra oțetul.
Utilizați pe cârnați preferate, sau pentru a face o vinaigrette minunat.