Cartofi și sfeclă verde Frittata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați verdele de cartofi și sfeclă Frittatan. Această rețetă face 4 porții cu 217 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, brânză mozzarella parțial degresată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, Sfeclă de aur, verdeață și Torta de cartofi, și Boluri de mic dejun cu cartofi dulci cu verdeață de sfeclă și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 minute.
Adăugați verdeață de sfeclă tocată; gatiti 2 minute sau pana se inmoaie.
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (lapte prin albușuri) într-un castron mare și amestecați cu un bici. Se amestecă amestecul de cartofi. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie; gatiti 15 minute sau pana cand blatul este doar setat.
Se presară cu mozzarella.
Înfășurați mânerul tigaiei cu folie; se fierbe 5 minute sau până se rumenesc.
Garnisiți cu frunze verzi de sfeclă, dacă doriți.