Cartofi și Prosciutto Frittata
Cartofi și Prosciutto Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 352 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, Parmezan, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Frittata cu cartofi și Prosciutto, Pătrate Shiitake Frittata cu Prosciutto, și Prosciutto crocant și Frittata Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.în tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Zdrobiți căței de usturoi, lăsându-i în mare parte întregi; adăugați în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca.
Scoateți din tigaie; aruncați usturoiul.
În aceeași tigaie, așezați ceapa, cartofii, rozmarinul și cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti aproximativ 12 minute sau pana cand ceapa se inmoaie si cartofii sunt aproape bine fierti. Se amestecă prosciutto.
Într-un castron mediu, bateți ouăle și laptele cu biciul până se omogenizează bine. Se condimentează cu sare și piper suplimentar.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; mutați încet amestecul de ouă în jurul tigaiei.
Transferați tigaia în cuptor.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când se umflă și începe să se rumenească.
Scoateți din cuptor; presărați brânză deasupra. Reveniți la cuptor până când brânza este topită.
Tăiați frittata în pene și serviți.