Curry de cartofi și dovlecei ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 178 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de ghimbir, roșii, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, și Dovlecei Și Curry De Roșii pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.