Cartofi și ciuperci sălbatice se topesc

Cartofi și ciuperci sălbatice se topesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartoful și ciuperca sălbatică. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 4.47 pe portie. O porție conține 798 calorii, 25g de proteine, și 63G de grăsime. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți bucăți de nucă rupte, ulei de nucă, cartofi de mere de brad roz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Panini Topiți Ciuperci Sălbatice, Sandwich de mic dejun topit cu ciuperci cu cartofi dulci cartofi prăjiți, și Tort de ciuperci sălbatice și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face uleiul de tarhon, tocați frunzele de tarhon, apoi încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă tarhonul, se condimentează cu un vârf de sare, apoi se lichidează până se omogenizează cu un blender. Pune deoparte. Se poate face până la 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare timp de 20-25 de minute. Gătirea lor puțin mai mult decât de obicei le va oferi o textură foarte moale, aproape cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți și înjumătățiți cartofii pe lungime și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
În timp ce cartofii se gătesc, aranjați roșiile pe o tavă de copt, condimentați, apoi stropiți liberal cu ulei de nucă. Puneți sub un grătar preîncălzit și gătiți timp de 6-8 minute până când încep să se coloreze și să se înmoaie. Puneți deoparte pentru a fi servit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Adăugați ceapa roșie feliată la cartofii fierți, cu sucul de lămâie. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Clătiți scurt ciupercile și uscați-le. Saut în unt la foc mare, apoi condimentează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Adăugați ciupercile la cartofi și ceapă roșie. Se amestecă muștarul în cremă, apoi se bate ușor crema (vezi vârful, opus). Condimentează și amestecă-l printre cartofi, ceapă și ciuperci, apoi lingură peste un platou mare rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
10
Așezați fâșiile de brânză, suprapuse la întâmplare, deasupra. Se poate face până la 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
11
Acum termină-l cu stil.
12
Coaceți până când brânza începe să se topească și este nuanțată până la un maro auriu deschis, aproximativ 10-12 minute. Aranjați roșiile la grătar pe ambele părți ale platoului, împrăștiați nucile sparte (dacă folosiți) peste roșii și stropiți cu ulei de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți restul de ulei de tarhon separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista