Cartofi și ceapă brânză
Cartofii și ceapa brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 241 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, brânză cheddar, lapte cald și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Brânză Cu Ceapă, Cartofi și ceapă brânză pentru grătar, și Ceapă Coaptă Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartoful in apa clocotita pentru a acoperi 5 minute; scurgere.
Puneți o treime felii de cartofi, o treime felii de ceapă și o treime felii de brânză într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Repetați straturile de două ori cu cartofii rămași, ceapa, feliile de brânză, sarea și piperul. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Treceți treptat în lapte până la neted.
Se ia de pe foc; se toarnă peste amestecul de cartofi.
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.