Cartofi și brânză pur Aproxoate

Cartofi și brânză pur Aproxoate
Cartoful și brânza pur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 708 calorii, 38g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână hrean îmbuteliat, căței de usturoi, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure De Broccoli, Cartofi Și Brânză, Piure de cartofi, varză și brânză, și Rutabaga Și Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă sărată > cu 2 inci într - o oală grea de 4 până la 5 litri și fierbeți până când este foarte fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu 1 linguriță de sare folosind partea unui cuțit mare și greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manevrați atunci când sunt ținuți într-un prosop de bucătărie, curățați și forțați prin ricer în cratița curățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
5
Adăugați unt, pastă de usturoi și lapte și gătiți la foc moderat, amestecând energic cu o lingură de lemn, până când este pufos și încălzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Adăugați brânză și piper și gătiți, amestecând energic cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură sau o lingură de lemn, până când brânza este topită, netedă și aproape taffylike, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Preîncălziți broilerul. Vas de copt cu unt. (Dacă utilizați 6 feluri de mâncare individuale gratinate, unt și puneți pe o foaie de copt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
8
Transferați amestecul de cartofi în vasul de copt, netezind blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Bateți smântâna într-un castron cu un mixer electric până când ține vârfuri moi, apoi bateți în hrean și rămânând 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
10
Întindeți crema de hrean peste amestecul de cartofi și fierbeți la 4 până la 5 inci de la căldură, rotind gratinul dacă nu se rumeneste uniform, până devine auriu, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista