Cartofi zdrobiți, păstârnac și Rutabaga ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 216 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, păstârnac, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cartofi zdrobiți, păstârnac și napi, Cartofi zdrobiți și păstârnac cu ulei de măsline de usturoi, și Usturoi zdrobit cartofi dulci și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mare, combinați cartofii, păstârnacul, rutabaga, ceapa și 2 linguri de sare; adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 10 până la 12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Cartofi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se scurge bine.
3
Adăugați sarea rămasă, crema de brânză, untul și o picătură de piper. Mash împreună.