Cartofi Zdrobiți La Grătar

Cartofii zdrobiți la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cartofi, suc de lămâie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Oase de miel la grătar cu cartofi zdrobiți și mazăre, Cody la gratar coaste ochii cu ulei de măsline zdrobit cartofi și Swe, și Pulpe de pui la grătar Cacciatore cu cartofi de usturoi Super zdrobiți.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. Folosind călcâiul mâinii, aplatizați ușor fiecare cartof; aveți grijă să păstrați cartofii intacti.
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline cu sucul de lămâie și usturoiul. Condimentează cu sare și piper.
Periați cartofii generos cu pansamentul și presărați cu sare.
Gratiți cartofii la foc mediu până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Faceți înainte: cartofii fierți zdrobiți pot fi refrigerați până la 3 zile. Aduceți cartofii la temperatura camerei înainte de grătar.