Cartofi zdrobiți cu smântână și arpagic

Cartofii zdrobiți cu smântână și arpagic ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, sare, smântână cu grăsime redusă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi zdrobiți cu smântână și arpagic, Smântână și arpagic cartofi biciuiți, și Smântână Și Arpagic Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-un coș cu aburi montat peste o oală mare cu apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de aproximativ 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Transferați cartofii într-un castron mare.
Adăugați bulionul și zdrobiți grosolan cartofii. Se amestecă smântâna și arpagicul. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se servește.