Cartofi zdrobiți cu brânză de capră și arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii zdrobiți cu brânză de capră și arpagic. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de arpagic, piper, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cartofi copți de două ori cu brânză de capră și arpagic, Pesto și brânză de capră au zdrobit cartofi, și Cartofi zdrobiți cu brânză de capră și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă rece la 2 inci deasupra.
Adăugați 1/4 linguriță sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgere. Puneți cartofii în tigaie la foc mic; adăugați restul de 1 linguriță de sare și unt în tigaie. Mash cartofii cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Adăugați brânză și piper în amestecul de cartofi; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă laptele; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă arpagicul.
Cartofi zdrobiți cu parmezan și piper negru: pregătiți rețeta prin Pasul înlocuiți 1 1/2 căni (6 uncii) brânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasă pentru brânză de capră. Creșteți la 3/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat și 1 1/2 căni 2% lapte cu conținut redus de grăsimi; omiteți arpagicul. Se amestecă 1/4 cană de pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate.
Calorii 181 (32% din grăsimi); grăsime 5g (sat 1g, mono 9G, poli 2G); proteine 9g; CARB 6g; fibre 6g; CHOL 18mg; fier 2mg; sodiu 428MG; CALC 232mg.
Cartofi Spicy Southwest Smashed cu Cheddar alb: pregătiți rețeta prin înlocuirea pasului 3/4 cană (3 uncii) brânză cheddar extra-ascuțită mărunțită pentru brânză de capră; omiteți piperul negru, laptele și arpagicul. Se amestecă 1/2 linguriță de chimen măcinat și 1/4 linguriță ancho chile pulbere.
Combinați 1/3 cană jumătate și jumătate, 5 căței de usturoi zdrobiți și 3 ardei iute Serrano tocate grosier într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu-mare pana la 180 sau pana se formeaza bule mici in jurul marginii (nu fierbeti).
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste castron; aruncați solidele. Se amestecă jumătate și jumătate în amestecul de cartofi; gatiti la foc mic 30 de secunde sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 recipient (8 uncii) smântână cu conținut redus de grăsimi.