Cartofi Vegani De Două Ori Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii vegani de două ori coapte. O porție conține 135 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, boia de ardei, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 346 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Vegan Grec De Două Ori Cartofi Coapte, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Carne de vită la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F și tapetați o tigaie mică, cu margini, cu hârtie pergament nealbită.Feliați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Scoateți cu grijă pulpa, folosind o linguriță sau o lingură de grapefruit, lăsând intacte aproximativ 1/4 inch din pielea și pulpa cartofului.
Puneți pulpa de cartofi, fasolea albă, alternativa de lapte, pudra de usturoi și 1/8 linguriță de sare într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Dacă amestecul este încă aglomerat, adăugați mai mult lapte alternativ, 1 lingură la un moment dat, pentru a obține o consistență lină.
Puneți amestecul de cartofi într-un castron mediu. Se amestecă ușor ceapa și piperul.Folosind o lingură mare sau o pungă de conducte, lingură sau țeavă o șesime din amestecul de cartofi în fiecare piele de cartof.
Așezați cartofii pe tigaia pregătită.
Presărați blaturile fiecărui cartof cu boia, condimente italiene, sare și piper după gust.Puneți tigaia cu folie și coaceți timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când blaturile sunt crocante și ușor aurii. Se răcește timp de 5 până la 7 minute înainte de porții.