Cartofi Umpluți În Stil Portorican

Cartofi Umpluți În Stil Portorican
Cartofii umpluți în stil portorican ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 55 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți coriandru, biscuiți ritz, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Carne De Porc Prăjită (Pernil) În Stil Portorican, Arroz con Pollo, stil portorican pentru # SundaySupper, și Mint Mojo (sos de usturoi în stil portorican cu mentă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa clocotita 20 min. sau până la licitație; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se pune într-un castron mediu. Se pasează până se omogenizează. Se amestecă firimiturile de cracker. Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se încălzește pansamentul în tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ardei și coriandru; gatiti 5 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
5
Adăugați pui și măsline; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la 191°. formați amestecul de cartofi în torturi de 5 inci cu mâinile ușor făinoase, folosind aproximativ 1/3 cană din amestecul de cartofi pentru fiecare tort. Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de pui pe centrul fiecărui tort. Îndoiți marginile chiftelelor peste amestecul de pui pentru a închide complet umplutura. Formați fiecare în formă ovală, asemănătoare unui cartof mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați, câte 2, la uleiul fierbinte; gatiti 5 pana la 6 min. sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
9
Se scurge bine.
10
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții55
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista