Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cu șuncă, cimbru și Gruyere. Această rețetă servește 4 și costă 3,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 892 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, sare și piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sunca si Gruy-Cartofi umpluti, Gratin de păstârnac cu Gruyere și cimbru, și Dovleac Gruy Otrivre gratinat cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați cartofii cu o picătură de ulei și străpungeți pielea cu dinții unei furculițe. Cuptor cu microunde pe mare 12 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
În timp ce cartofii se gătesc la cuptorul cu microunde, încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și sotati șalotele tocate 2 până la 3 minute sau până când bucățile sunt doar fragede. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Frișcă Suplimentară Groasă
4
Răciți cartofii timp de 5 minute, împărțiți cartofii în centru și răzuiți carnea într-un castron. Puneți pielea deoparte pe o foaie de copt antiaderentă. Preîncălziți broilerul la înălțime cu suportul cuptorului la 6 inci de la sursa de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
La cartoful fiert din bolul de amestecare, se adaugă șalotă, fâșii de șuncă, brânză rasă, unt, lapte sau jumătate și jumătate, cimbru și se condimentează cu sare și piper. Amestecați amestecul cu un masher de cartofi sau o furculiță de cină până când amestecul este combinat, dar nu în întregime fără bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
6
Scoateți amestecul în cantități uniforme în piei și fierbeți 2 sau 3 minute pentru a rumeni ușor cartofii umpluți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Serviți jumătățile de cartofi umpluți cu salată, pâine întunecată și unt.