Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofii umpluți cu slănină și mazăre. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 703 calorii, 28G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de mazăre, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Umpluți Cu Spanac-Slănină, Cartofi Umpluți Cu Slănină Jalapeno, și Cartofi umpluți cu Bacon și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.frecați cartofii, uscați bine și străpungeți de mai multe ori cu o furculiță. Cuptor cu microunde timp de 4 minute la mare. Întoarceți cartofii și gătiți încă 4 minute. Întoarceți din nou, gătiți la foc mic timp de 2 minute, întoarceți și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați cartofii pe o suprafață de lucru și acoperiți cu un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Feliați un "capac" de 1/4 inch deasupra fiecărui cartof; aruncați. Cu o lingură mică scoateți carnea, lăsând o coajă cu un "perete" de carne de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Se amestecă cartoful scos cu unt, sare, piper și lapte într-un castron mare. Se pasează cu o furculiță până se omogenizează (amestecul trebuie să fie gros). Se amestecă slănina, mazărea și 1 cană de brânză. Umpleți cojile de cartofi cu cantități egale de amestec de cartofi. Se acoperă cu brânza rămasă și se coace până când brânza s-a topit și umplutura se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită