Cartofi Umpluți Cu Brânză
Cartofii umpluți cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 305 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, brânză cheddar, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Brânză Broccoli Cartofi Umpluți, Cartofi Coapte Umplute Cu Brânză, și Cartofi Umpluți Cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci, căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie; se răcește 30 de minute.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci.
Bateți pulpa și următoarele 8 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se amestecă; lingură în cochilii.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Se serveste cu topping-uri dorite.