Cartofii umpluți cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 305 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, brânză cheddar, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Brânză Broccoli Cartofi Umpluți, Cartofi Coapte Umplute Cu Brânză, și Cartofi Umpluți Cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci, căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie; se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți pulpa și următoarele 8 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se amestecă; lingură în cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos