Cartofi Umpluți Cu Broccoli
Cartofii umpluți cu Broccoli sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pimientos, bucăți de broccoli din vale, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Cartofi Umpluți Cu Broccoli, Cartofi Umpluți Cu Broccoli, și Cartofi Umpluți Cu Broccoli Tandoori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. perforați cartofii de mai multe ori cu furculița pentru a permite aburului să scape.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși în centru cu o furculiță.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Scoateți înăuntru într-un castron mediu, lăsând o coajă subțire. Mash cartofi cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică până când nu rămân bulgări.
Bateți în iaurt, ceapă, sare și piper până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă broccoli și pimientos. Umpleți cojile de cartofi cu amestec de piure de cartofi.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 F.
Coaceți descoperit aproximativ 10 minute sau până când este fierbinte.