Cartofi tandoori umpluți cu ricotta la cuptor

Cartofi tandoori umpluți cu ricotta la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii tandoori umpluți cu ricotta la cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 281 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă de primăvară, iaurt grecesc, garam masalan și pudră de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), Cartofi Umpluți Cu Broccoli Tandoori, și Cartofi Umpluți Cu Ricotta.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați capetele rotunjite de pe cartofi, apoi folosiți un cojitor de mere și un cuțit mic pentru a scobi cartoful, lăsând o margine de 1-2 cm până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Amestecă împreună ingredientele pentru pastă și ingredientele pentru umplutură, condimentând ambele amestecuri tind să supra-condimentez ambele amestecuri, deoarece cartoful va absorbi o parte din sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Umpleți cartofii cu amestecul de ricotta, apoi înveliți în pastă. Așezați cartofii într-un vas rezistent la cuptor, lingurați orice pastă rămasă deasupra, apoi gătiți timp de 50 de minute-1 oră până când cartoful este moale când este străpuns cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Serviți felii groase cu o salată de roșii, ceapă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista