Cartofi tandoori umpluți cu ricotta la cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii tandoori umpluți cu ricotta la cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 281 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă de primăvară, iaurt grecesc, garam masalan și pudră de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), Cartofi Umpluți Cu Broccoli Tandoori, și Cartofi Umpluți Cu Ricotta.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Tăiați capetele rotunjite de pe cartofi, apoi folosiți un cojitor de mere și un cuțit mic pentru a scobi cartoful, lăsând o margine de 1-2 cm până la capăt.
Amestecă împreună ingredientele pentru pastă și ingredientele pentru umplutură, condimentând ambele amestecuri tind să supra-condimentez ambele amestecuri, deoarece cartoful va absorbi o parte din sare.
Umpleți cartofii cu amestecul de ricotta, apoi înveliți în pastă. Așezați cartofii într-un vas rezistent la cuptor, lingurați orice pastă rămasă deasupra, apoi gătiți timp de 50 de minute-1 oră până când cartoful este moale când este străpuns cu vârful unui cuțit.
Serviți felii groase cu o salată de roșii, ceapă și coriandru.